Blogkeresés, magyarul

Nálam gyorsabban megírták már páran, hogy a Wish elindította a második magyar blogkeresőt, a miner.hu-t. Egyrészt úgy tűnik, nem csak hasznos, de pontos is lesz — amint bővül a bloglista. Másrészt ez volt az első igazi pitch (vagyis proaktív témafelvetés), amit kaptam.

(Titokban volt egy másik is, amit BizBlog-alapítóként kaptam. Régóta tervezem, hogy azt megfelelő formában feldolgozom, egyelőre még nem sikerült.)

Bártházi András igazi good pitch-et küldött a GMail-emre, ezért is tartottam fontosnak, hogy megírjam. (Meg persze azért is, mert még nem találtam tökéletes blogkeresőt, csak elfogadhatót.) Jól célzott, érdekes, releváns, rövid, személyes e-mailt küldött, amit ezúton is köszönök!

3 hozzászólás

  1. Bártházi András - 2006. augusztus 10. csütörtök 23:16

    Balázs, köszi a méltatást. Az igazat megvallva emlékeim szerint a belinkelt bejegyzésed hatására kezdtem el gondolkodni egy hazai blogkereső megvalósításon. Remélem, hogy hasznos eszközzé válik majd, lesz iránta érdeklődés.

    Válasz
  2. Pingback: Kispad

  3. Pingback: Miner.hu blog » Eddig

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .