A hét podcastja: Manager Tools

Ez most kicsit más, és talán többeket hoz lázba, mint az eddigiek: a hét podcastja a Manager Tools (iTunes link).

Michael Auzenne és Mark Horstman valamelyest értenek a menedzsment tudományához: együtt jártak a West Point-ra, együtt szolgáltak (tisztként) a hadseregben, aztán később is dolgoztak együtt néhány nagyobbacska (értsd: Fortune 500) vállalatnál vezetőként. Michael néhány éve visszavonult, és ma már “csak” néhány éttermet vezet. Mark viszont egy, a hatékony menedzsmentet oktató, tanácsadó-vállalkozást vezet, olyan ügyfelekkel, mint az AT&T, az Intel, a Cornell Egyetem vagy a Microsoft.

Szóval miről szól a podcast? Röviden arról, hogyan lehetsz hatékonyabb vezető.

Szándékosan nem “menedzsert” írtam: a heti adásokban rengeteg olyan azonnal felhasználható, gyakorlati tanács, tipp és ötlet hangzik el, amiket szinte bárki, bárhol felhasználhat, ha bármiféle csapattal, közösséggel van dolga. Motiváció, személyes kommunikáció, hatékony mítingek, legutóbb időtervezés (“time management,” haha), alapozó kurzus a fejvadászok kezeléséhez—néhol kicsit túl amerikai, de azért mind-mind igazi kincs. Bónuszként a Manager Tools blogon letölthető rengeteg kiegészítő anyag, kérdőív, dokumentumminta.

Ráadásul ha hozzávesszük, egy tanácsadó vagy tréner mennyit kérne érte…

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .