Technorati: köszönöm!

Az utóbbi egy hónapban (mióta elköltöztem a TypePad-ről) folyamatos problémám volt a Technoratival: képtelen voltam meggyőzni a rendszert, hogy ez a blog az enyém. Tudtam, hogy az én hülyeségem: naivan nem olvastam el a használati utasítást, lazán töröltem az előző regisztrációt, gondolván, majd újra végigmegyek rajta, hiszen némiképp változott a dolog.

Hát nem.

A nagyobbik probléma, hogy amikor—immár az instrukcióknak megfelelően—írtam az ügyfélszolgálatnak, az automatán kívül (“kösz, megkaptuk, majd jelentkezünk”) egy szót sem válaszolt senki. Türelmesen vártam, rákérdeztem, mi van: semmi. Harmadszorra sem. Már épp kezdtem volna feladni…

Aztán január végén csatlakozott a Technorati csapatához Janice Myint, a cég egyetlen főállású ügyfélszolgálatosa. Ma délután írtam neki, és láss csodát: két órán belül jelentkezett, sőt, meg is oldotta a problémát. Ráadásul úgy tűnik, nem csak az enyémet. Ilyen a jó ügyfélszolgálat.

So Janice, if you read this: thanks again! This is customer service, and good PR.

1 comment

  1. Janice Myint - 2006. február 14. kedd 19:54

    I’m afraid I could not read your post 🙁 I need to learn more languages! 🙂

    But Thank you for your kind words!!

    Janice Myint

    Válasz

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .