Warcraft III: The Frozen Throne kiegészítő

Szóval a hétvégén végignyomtam a Frozen Throne-t, már az eredetinél is kellemes meglepetés volt, hogy a lemezen egyszerre megtalálható a PC mellett a Mac verzió is. (Közben azért püfölöm a BloodRayne-t is, aminél külön {kár}örömre adott okot, hogy Mac-re előbb jött ki, mint PC-re )

Erős a sztori, jók az új hősök és egyéb egységek, szóval nagyon egyben van, érdemes pénzt és időt invesztálni rá. Persze a rajongóknak ez magától értetődik…

Néhány további gondolat alább, komoly spoilerekkel fűszerezve!

Jól van, figyelmeztettelek, spoilerek alább!

Lássuk szép sorjában: a legérdekesebb általános trend, hogy — nyilván a piackutatók felméréseire alapozva — az eleve sötét sztoriban majd mindenki a könnyebb, sötét utat választja. Ez alól két kivétel van — bár ki tudja? Igaziból nem derült ki egyértelműen, Jainának mi köze a Thrall és az orkok (lényegében és meglepő módon az egyetlen tisztán pozitív hős illetve faj) elleni emberi támadásokhoz… Mindenesetre nagyon várom az ork bónuszkampány állítólag a közeljövőben ingyen letölthető második és harmadik fejezetét!

Szóval a könnyebb út… Már nincs fekete-fehér — mindenki szürke. Maiev Shadowsong elf börtönőr mindent feláldoz az Illidan elleni bosszúhadjárat kedvéért. Sylvanas, az elfből Dark Rangerré változott, immáron élőhalott Dark Lady úgy tűnik, új frakciót hozott létre a Démonlordok között, a következő részben nyilván komoly szerepe lesz még. Aztán ott van persze Arthas, aki a Warcraft 4-ben nagyon kemény ellenfél lesz, tekintve, hogy elfoglalta a címbeli trónt…

A legérdekesebb karakter Illidan Stormrage, illetve a rá sokban hasonlító Kael”™thelas, a Vérelfek vezetője. Mindketten mágia-függők (mármint addiktok), ezért kerülhetnek a csúnya gonoszok hatása alá. Gondolom, az utóbbival még találkozunk, az előbbivel — az utolsó filmecske alapján — biztosan nem.

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .