Sziget, nyár, dizájn

Szóval azt még nem tudom, kijutok-e a Szigetre idén, de elindult (és esküszöm még ma frissül) a Coca-Cola csak a Szigeten kapható, fiatal magyar grafikus tervezte alumínium palackos különkiadását népszerűsíteni hivatott blog, hogy elkerüljem a többszörösen alárendelt, germanizmusoktól hemzsegő körmondatokat. (Legalább szenvedő szerkezet nem lett beleír... francba!)

Esztétánk izgatottan tanulmányozza a palackot

Szóval azt még nem tudom, kijutok-e a Szigetre idén, de elindult (és esküszöm még ma frissül) a Coca-Cola csak a Szigeten kapható, fiatal magyar grafikus tervezte alumínium palackos különkiadását népszerűsíteni hivatott blog, hogy elkerüljem a többszörösen alárendelt, germanizmusoktól hemzsegő körmondatokat. (Legalább szenvedő szerkezet nem lett beleír… francba!)

Van itt minden: sok szöveg, sok szép kép (a fotókért kösz Glázer Attilának), egy vicces videó (köszönet az Estiskolának), hamarost felkerülnek a pályaművek és az alkotók adatai.

Annak a néhány kollégának pedig, aki még nem unja, egy-két héten belül részletesen leírom a programot, az ötlettől az eredményekig.

2 hozzászólás

  1. Pécsi Ferenc - 2008. augusztus 11. hétfő 13:46

    Szia Balázs, igazán nem kötözködni akarok, de a aludoboz blog kapcsán felmerült bennem néhány kérdés, amit meg is énekeltem itt: http://www.dotkommentar.hu/blog/?p=125

    Válasz
  2. Balázs - 2008. augusztus 11. hétfő 14:55

    Válaszoltam ugyanott. Ha kimaradt valami vagy bárki kérdezne bármi mást, tegye nyugodtan — akár itt, akár ott.

    Válasz

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .