Blogfogócska: öt dolog

Épp a héten gondoltam, hogy elindítom itthon is az “Öt dolog, amit nem tudsz rólam” mémet — de szerencsére Vera az Arcus Interactive / Mirai IMA blogján megelőzött.

Viszont kíváncsi volt az én öt “titkomra” is, ezért bekerültem megszólítottak közé. Nagyon köszönöm, íme:

 1. Lektűrök: ifjabb koromban számos lektűrt és bestsellert (vagy legalábbis annak szánt könyvet) fordítottam, köztük az Ifjú Indiana Jones kalandjai sorozat két kötetét és John Gray “A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek” című házassági tanácsadóját. Ez utóbbi kapcsán még Albert Györgyinél is voltam a rádióban, és leszerepeltem.
 2. Família: hetedikes-nyolcadikos koromban statisztáltam a Família Kft. egyik epizódjában. Édesapám írta, én az elején látszom egy pillanatig, kimagaslom a Spáh-ikrek és “barátaik” közül. Körülbelül ekkortájt lehetett, hogy
 3. Bonanza Banzai: nagy rajongóként meginterjúvoltam Kovács Ákost és Hauber Zsoltot, még újságban is megjelent. (A rajongás azóta elmúlt.) Viszont néhány éve tolmácsoltam Carly Fiorinának egy Népszabadságos interjúhoz, és majdnem a Depeche Mode-nak is. (Korábban anyu is újságíró volt, Színes RTV zenerovat).
 4. Testvérek: viszonylag kevesen tudják, hogy két öcsém és két (iker) húgom is van. Nem titok, csak nem tudtad. 🙂
 5. Vigyázat, csalok: tán ez árul el legtöbbet a személyiségemről ;). Legyen szó számítógép- vagy konzoljátékról, hajlamos vagyok csalni. Az előrehaladás és a sztori érdekel, nem akarok minden feladatnak harmincszor nekifutni. (persze társasjátékban böcsületes vagyok.)

A stafétát DeZo-nak, Keltnek, Konradnak, Pollnernek és Tóth Benedeknek passzolom.

5 hozzászólás

 1. csikszem - 2006. december 28. csütörtök 01:13

  Köszi, hogy elmondtad és köszi, hogy a végén a társasjátékos csalásból kimentetted magad. Baromi nagy jellemhiba, ha valaki ott csal… Jó ez a mém. Kíváncsi vagyok a “megszólítottakra” is. 🙂

  Válasz
 2. Vera - 2006. december 28. csütörtök 11:33

  Hurrá, működik!!! (:

  Válasz
 3. Pingback: 5×5 - Worldshots

 4. Pingback: Öt izé - Tóth Benedek blogja

 5. Pingback: ÜgyfélSzolgai Gondolatok » Blog Archive » Terjed. De meddig? :)

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .