Napi linkek 2006-09-18

Facebook hozzászólások:

3 hozzászólás to Napi linkek 2006-09-18

  1. Csodálkozom, h pont a Spin Doctorként az oldalon nem foglalkozol a GYF-féle beszéddel és az azzal kapcsolatos kríziskommunikációval, pedig érdekelne a szakmai elemzésed. Köszi.

  2. Tudatosan nem: egyrészt mert még mindig “breaking news”, ki tudja, mi lesz belőle. Másrészt pedig (bel)politikai kérdésekkel inkább nem foglalkozom, mert abból előbb-utóbb úgyis az lenne, hogy túlzottan bal- vagy jobboldali vagyok, és/vagy megindulna a flamewar.

    De ha már: majdnem ugyanolyan valószínű, hogy a MeH a kiszivárogtatás forrása, mint az, hogy az MSZP belharcát látjuk. (Gyurcsány ugye csütörtökön jelentette be hivatalosan, hogy szeretne pártelnök is lenni.) A miniszterelnöki hivatal meglepően gyorsan, egész pályás letámadással reagált, ami vagy azt jelenti, hogy készültek, vagy hogy jól improvizálnak.

    Mindenesetre, ha ez egy tervezett, a MeH-ből irányított akció, akkor finoman szólva hazárdjáték, szerintem elég gyenge, 30-70 odds-szal. Máshol már leírták (pl. itt meg itt), milyen nagyot lehet vele nyerni, de a bukás még súlyosabb lehet.

  3. köszi 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.