Napi linkek 2006-09-18

3 hozzászólás

  1. érdeklődő - 2006. szeptember 18. hétfő 14:36

    Csodálkozom, h pont a Spin Doctorként az oldalon nem foglalkozol a GYF-féle beszéddel és az azzal kapcsolatos kríziskommunikációval, pedig érdekelne a szakmai elemzésed. Köszi.

    Válasz
  2. Balázs - 2006. szeptember 18. hétfő 15:08

    Tudatosan nem: egyrészt mert még mindig “breaking news”, ki tudja, mi lesz belőle. Másrészt pedig (bel)politikai kérdésekkel inkább nem foglalkozom, mert abból előbb-utóbb úgyis az lenne, hogy túlzottan bal- vagy jobboldali vagyok, és/vagy megindulna a flamewar.

    De ha már: majdnem ugyanolyan valószínű, hogy a MeH a kiszivárogtatás forrása, mint az, hogy az MSZP belharcát látjuk. (Gyurcsány ugye csütörtökön jelentette be hivatalosan, hogy szeretne pártelnök is lenni.) A miniszterelnöki hivatal meglepően gyorsan, egész pályás letámadással reagált, ami vagy azt jelenti, hogy készültek, vagy hogy jól improvizálnak.

    Mindenesetre, ha ez egy tervezett, a MeH-ből irányított akció, akkor finoman szólva hazárdjáték, szerintem elég gyenge, 30-70 odds-szal. Máshol már leírták (pl. itt meg itt), milyen nagyot lehet vele nyerni, de a bukás még súlyosabb lehet.

    Válasz
  3. érdeklődő - 2006. szeptember 18. hétfő 19:30

    köszi 🙂

    Válasz

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .