Facebook hozzászólások:

2 hozzászólás to Országimázs 2.0 1.5

  1. Azt gondoltam, hogy lesz hozzá több szavad is, minthogy a videót felteszed. Még talán csütörtökön láttam a felvételt és azt gondolom, hogy az elmúlt 5-10 év legjobb diplomáciai/országimázs lépése az ahogy reagált a kialakult helyzetre a nagykövetünk újólag bebizonyíva, hogy nem csak egy karót nyelt bádogember képviselhet ilyen magas szinten egy országot…

  2. Úgy gondoltam, nem szükséges bővebb magyarázat… 🙂

    Érdekes, hogy eddig többeknek az volt a bajuk, hogy a kormány nem reagálja le az egészet, most meg az, hogy ez “nem segít az országimázson”. Dehogynem! Bement élő adásba a nagykövet, iszonyú jól beszél angolul, udvariasan, mégis csípős humorral végigjátszották az egészet, és még a “coolest country in Europe” szlogent is elmondta. Mi kellene még?

    Nem érdekel, hogy Colbert “tiszteletlen” volt, hogy felvette a díszmagyart, hogy leseggfejezte Zrínyit (aztán legalább háromszor bocsánatot kért), az egész tényleg sokkal többet hozott, mint bármilyen országimázs-kampány, amit valaha láttam vagy amire emlékszem. Kiszámolhatnánk például, hogy csak az adásidő mennyibe került volna, és akkor még nem beszéltünk a YouTube-os nézőkről.

    Most már csak tényleg ide kéne hozni Colbert urat. És gondoskodni róla, hogy senki ne keverje össze Kolber Istvánnal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.