Országimázs 2.0 1.5

A halhatatlan Alec Baldwin szavaival: “Well played, clerks, well played.”

2 hozzászólás

 1. bülbül - 2006. szeptember 17. vasárnap 12:32

  Azt gondoltam, hogy lesz hozzá több szavad is, minthogy a videót felteszed. Még talán csütörtökön láttam a felvételt és azt gondolom, hogy az elmúlt 5-10 év legjobb diplomáciai/országimázs lépése az ahogy reagált a kialakult helyzetre a nagykövetünk újólag bebizonyíva, hogy nem csak egy karót nyelt bádogember képviselhet ilyen magas szinten egy országot…

  Válasz
 2. Balázs - 2006. szeptember 17. vasárnap 12:59

  Úgy gondoltam, nem szükséges bővebb magyarázat… 🙂

  Érdekes, hogy eddig többeknek az volt a bajuk, hogy a kormány nem reagálja le az egészet, most meg az, hogy ez “nem segít az országimázson”. Dehogynem! Bement élő adásba a nagykövet, iszonyú jól beszél angolul, udvariasan, mégis csípős humorral végigjátszották az egészet, és még a “coolest country in Europe” szlogent is elmondta. Mi kellene még?

  Nem érdekel, hogy Colbert “tiszteletlen” volt, hogy felvette a díszmagyart, hogy leseggfejezte Zrínyit (aztán legalább háromszor bocsánatot kért), az egész tényleg sokkal többet hozott, mint bármilyen országimázs-kampány, amit valaha láttam vagy amire emlékszem. Kiszámolhatnánk például, hogy csak az adásidő mennyibe került volna, és akkor még nem beszéltünk a YouTube-os nézőkről.

  Most már csak tényleg ide kéne hozni Colbert urat. És gondoskodni róla, hogy senki ne keverje össze Kolber Istvánnal.

  Válasz

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .