Timeout — és egy kérdés

A múlt héten a Porter Novelli regionális konferenciáján voltam (már készül egy ehhez kapcsolódó bejegyzés), úgyhogy még mindig próbálom utolérni magamat. Ráadásul (szerencsére) rengeteg a munka, s persze az adminisztráció is. Főként ezért ilyen elhagyatott a blog.

De: ha már, akkor tegyünk egy próbát! Alább egy kis szavazás a Quimble (divatos cucc) használatával, érdeklődve várom a véleményedet. Elvileg saját választ is felvehetsz, ha a három közül egyikkel sem értesz egyet…

5 hozzászólás

 1. szaboat - 2006. június 30. péntek 00:30

  a timeout talalo cim volt az oldal megjeleniteset illetoen is. eleg sokat szoszolt a szavazas miatt, azert megvartam 🙂

  Válasz
 2. bülbül - 2006. július 6. csütörtök 13:12

  Attól függ mit szeretnél. Én kb hetente járok hozzád - nekem a legjobb ha jó szövegek vannak fenn. De ha 2-3 alkalommal nem találok jó és érdekes dolgot, akkor nyilván elszomorodom és egy idő után nem fogok olyan lelkesen ide kattintani.

  Válasz
 3. sanna - 2006. július 12. szerda 20:06

  A furcsa karakteres opciót én csináltam. Ki kellett próbálnom, bocs. 🙂

  Egyébként nagyon felhasználóbarátnak tűnik. Kösz a linket.

  Válasz
 4. sanna - 2006. július 12. szerda 20:14

  Megpróbáltam törölni. Nem megy. Viszont a regisztrálásból legalább megtudtam, hogy azt is megadhatod a kérdőívnél, hogy mások ne tudják módosítani a kérdéseket.

  Rendbe lehet tenni valahogy a karaktereket?

  Válasz
 5. Balázs - 2006. július 14. péntek 10:41

  A szavazásról: hamarost megírom az eredményt/tapasztalatokat.

  sanna: elvileg javítottam. Ami a furcsa betűket illeti, itt következhetne egy hosszú rant arról, miért nincs egységes karakterkészlet, illetve miért nem használjuk, ha egyszer van, és szabvány (az Unicode). De minek? 🙂

  Egyébként van egy másik hasonló is, a DPolls, bár azt még nem próbáltam.

  Válasz

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .