“24” Season 2

No, végére értünk a 24 második sorozatának, és — kissé tán meglepő módon — jobb volt, mint az első! Arab terroristák atommal, a háttérben olajmágnások manipulálják az eseményeket, Amerika — megkérdőjelezhető eredetű, s mint kiderül, hamis bizonyítékok alapján — háborúba lépne három (ártatlan) arab állammal, közben a kabinet szép csendben megpuccsolja az elnököt… Pont, mint a híradó!

Érdekesség: Jack Bauer asztalán a harmadik sorozat preview-ban már (a megszokott PowerBook mellett) egy PowerMac G5 is igen jól látható — haladni kell a product placementtel, ugye… A gonoszok: egy drogbáró (akit persze Jack ültetett le) és egy nagy zsák biológiai fegyverrel kevert, elsőosztályú kolumbiai kokó. Alig várom!

Ja, és a reklámmentes első epizódot a Ford szponzorálja.

3 hozzászólás

  1. equinox - 2004. február 1. vasárnap 11:20

    A 3. sorozat sem rossz, kíváncsi vagyok mi lesz a vége! Kár, hogy nem adják magyar csatornán!

    Válasz
  2. Balázs - 2004. február 2. hétfő 12:21

    Hát, szerintem valahogy hiányzik belőle a tét, az izgalom. Atombomba amerikai földön? Az látványos, kézzel fogható, izgi. Valami folyékony trutyiban fellógatott vírus Mexikóban? Hááááát… 🙂 Bár az most kicsit felpörgette az eseményeket, hogy a Salazar tesók összebalhéztak. Nekem most az Alias 3. sorozat jobban tetszik, bár onnan meg Irina hiányzik nagyon.

    Válasz
  3. equinox - 2004. február 2. hétfő 15:47

    Az Aliasból csak az 1. sorozatot láttam néha-néha a Pro7-en, nem igazán kötött le. Hol nézed a sorozatokat? Én sajna csak a Fox honlapját olvasgatom:( Az 24 1. sorozatát láttam az M1-en és nagyon tetszett. Szeretem, amikor hullanak a szereplők. Leírhatnád, hogy mik voltak a legjobb jelenetek. Milyenek az új szereplők?

    Válasz

Have your say

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .